V-számla Online számlázó

Átvételi elismervény

Átvételi elismervények kezelése

Átvételi elismervények keresésére, nyomtatására, valamint új átvételi elismervény kiállítására szolgáló modul.

V-számla átvételi elismervény

A bal oldali listában megjelennek a már kiállított átvételi elismervények. A lista szűrhető év, időszak, átadó cég, átadó személy, átvevő személy szerint. A tétel végén a lap ikonra kattintva kinyomtatható az átvételi elismervény.

A jobb oldalon tud új átvételi elismervényt kiállítani. Válasszon egy ügyfelet. Ekkor az ügyfél még ki nem egyenlített számlái megjelennek, a fent beállított devizanemnek megfelelően. Jelölje ki azokat a számlákat amiket ki szeretne egyenlíteni. Az összesen sorban megjelenik a tételek összege. A fennmaradó gombra kattintva átmásolhatja az összeget az összeg mezőbe. Az átvételi elismervény kiállításához kattintson az Új átvételi elismervény gombra.

Amennyiben nagyobb összeget ad meg, mint amennyivel a kijelölt számlákat ki lehet egyenlíteni, akkor a különbőzet a vevői túlfizetésre (egyenlegre) kerül jóváírásra. Ha kisebb összeget ad meg, mint amennyivel a kijelölt számlák kiegyenlíthetőek, akkor ameddig lehetséges teljesen kiegyenlítésre kerülnek a számlák, amelyik számla teljes kiegyenlítésére már nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, az részkiegyenlítésre kerül.

V-számla átvételi elismervény 1

Átvevő név megadása nem kötelező. Amennyiben ad átvevő nevet az megjelenik az átvételi szövegében.

Átvételi elismervények kezeléséhez szükséges jogosultság: Számlalista

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot