V-számla Online számlázó

Számla keresés

Számla keresés

A számlázó programmal kiállított számlák megtekintésére és a kintlévõség kezelésére szolgál. A megjelenõ listát lehet szűrni év szerint, azon belül hónapos, negyedéves, féléves idõszakra, valamint vevõnév vagy bizonylatszámra. A lista szûrhetõ még számlacsoport, bolt, fizetési mód, számlaipus (normál, előleg, vég számla), valamint számla kiállítás, vagy teljesítése szerint. A listában megjelennek a számla fõbb adatai (bizonylatszám, vevõnév, kelte, teljesítés, esedékesség, nettó, ÁFA, bruttó, fennmaradó, Késedelem, fizetési mód, megjegyzés).

V-számla számlalista

A listában megjelenõ sorok színe mutatja a számla állapotát. Fehér szín: még kifizetetlen, vagy részben kiegyenlített számla. Zöld szín: teljes egészében kiegyenlített számla. Piros: stornózott vagy stornó számla. A lista tetején és alján összesíti a sorokat a program. Amennyiben több devízában is állított ki az adott időszakban számlát úgy devizánként külön összesíti a rendszer.

Számla kiegyenlítés és a kintlévõség kezelése

V-számla számlalista 1

A számlák kiegyenlítése történhet átvételi bizonylattal vagy anélkül.

  • Bizonylat nélkül: A számla kiegyenlítésének változtatásához kattintson a számla sorában a ceruza elemre. Ekkor megjelenik a kiegyenlítõ form. Itt beállíthatja, hogy mikor érkezett be a számla ellenértéke illetve, hogy milyen formában lett kiegyenlítve (készpénz vagy bankszámla) a számla. Itt adhatja meg a kiegyenlítés összegét (Alaphelyzetben a számlából fennálló összeg jelenik meg. Amennyiben a számla egy része került csak kiegyenlítésre, akkor változtassa meg az összeget. Amennyiben nagyobb összeggel let kiegyenlítve a számla akkor vevői túlfizetésre kerül a különbőzet. Amennyiben a vevőnek van túlfizetése, abból további számlákat lehet kiegyenlíteni.). A kiegyenlítéshez tud megjegyzést írni. A kiegyenlítés véglegesítéshez kattintson a Ment gombra. Amennyiben a számla kiegyenlítésre került, akkor a ceruza helyett egy i jelenik meg. A kiegyenlítés részleteinek megtekintéséhek állítsa az egeret a jel fölé.
  • Átvételi bizonylattal: A számla kiegyenlítésének változtatásához kattintson a számla sorában a ceruza elemre. Ekkor megjelenik a kiegyenlítõ form. Itt beállíthatja, a kiegyenlítés összegét. Ez lehet nagyobb (vevői túlfizetésre kerül a különbőzet) vagy kissebb (részkiegyenlítés) is a számla összegénél. Megadhatja, hogy kitől vesz át a vételárat. A bizonylattal történő kiegyenlítés minden esetben készpénzes kiegyenlítés. A kiegyenlítéshez tud megjegyzést írni. A kiegyenlítés véglegesítéshez és a bizonylat kiállításához kattintson a Kiállít gombra. Ekkor megjelenik az átvételi bizonylat. Amennyiben a számla kiegyenlítésre került, akkor a ceruza helyett egy i jelenik meg. A kiegyenlítés részleteinek megtekintéséhek állítsa az egeret a jel fölé.

A számla kiegyenlítéshez szükséges jogosultság: Számlalista, Kifizetés módosítás

Számla stornózása

Számla stornózásához kattintson a megfelelõ számla után megjelenõkuka elemre. Ekkor egy megerõsítõ kérdés jelenik meg. Amennyiben igennel válaszol, a számla stornózásra kerül és egy felugró ablakban megjelenik a stornó számla elsõ példánya.

A stornózáshoz az alábbi jogosultságok szükségesek: Számlalista, Számla stornózás

Számla másodpéldány nyomtatása

Kattintson a számla után megjelenõ megtekintelemre. Ekkor egy felugró ablakban megjelenik a számla másodpéldánya.

Új számla kiállítása meglévõ számla alapján

Amennyiben egy meglévõ számlából szeretne egy új számlát kiállítani, kattintson a számla utáni  másolatelemre. Ekkor megjelenik a számla kiállító form. A forma korábban kiállított számla adatait tartalmazza. A teljesítés, fizetési határidõ, illetve a kelte, az aktuális dátum lesz.

Számlacsoport változtatás

Kattintson a számla sorában a számlacsoport cellájába. Ekkor megjelenik a számlacsoport választás. Válasszon csoportot, majd a Ment gombbal véglegesítheti.

Bolt változtatás

Kattintson a számla sorában a bolt cellájába. Ekkor megjelenik a bolt választás. Válasszon boltot, majd a Ment gombbal véglegesítheti.

Számlalista exportálása

Lehetõsége van a szűrt lista exportálására Excel programba. Kattintson az exportálás gombra az aktuális lista exportálásához.

Számlák csoportos nyomtatása

Lehetõsége van a számlákat egyetlen fájlban letölteni. A letöltéshez kattintson a Számlák csoportos letöltése gombra. Egyszerre maximum 200 számla tölthető le. Amennyiben a gomb nem jelenik meg, akkor válasszon kisebb időszakot (pl. negyedév vagy hónap). A gombra kattintás után a rendszer dolgozni kezd. Legyen türelemmel. Sok számla esetén a számlák elkészítése akár pár perc is lehet.

A számlakeresés használatához szükséges jogosultság: Számlalista

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot