V-számla Online számlázó

Levélpapír szerkesztése

Lehetőségünk van megváltoztatni a számla levél színvilágát, elrendezését, valamint a szövegezését.

V-szamla levélpapír beállítás

Levélpapír színbeállítás:

Kattintsunk a megfelelő mezőre. Ekkor megjelenik egy színválasztó paletta. Válasszunk egy színt, vagy adjuk meg egy színkódot. Megváltoztathatjuk a levélpapír szélességét is (300 - 1200px között).  Ajánlott levélpapír méret 600px szélesség. Módosítás gombra kattintva menthetjük a színsémát. Előnézet gombra kattintva megtekinthetjük a változtatásokat mentés nélkül. A Visszaállítás alapértelmezett gombra visszaállíthatjuk az eredeti sablonra. Ezen felül lehetőség van teljesen egyedi levélpapír használatára is a rendszerben.

V-szamla levélpapír beállítás szín

Egyedi levélpapír esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Levélpapír elrendezés és szövegezés beállítása:

Mindem nyelven külön meg tudjuk adni a számla, díjbekérő, fizetési felszólítás szövegezését valamint a tárgyát. 

  • Válasszunk nyelvet.
  • Írjuk át a tárgyat, valamint a levél szövegét. Mentéshez kattintsunk a Ment gombra. Amennyiben mentés nélkül szeretnénk megtekinteni a változtatásokat kattintsunk az előnézet gombra. Az alaphelyzet gombra kattintással visszaállíthatjuk az alapértelmezett elrendezést. 
  • A szövegtörzsben mezőkkel tudjuk a változó adatokat definiálni. Álljunk a levél azon pontjára ahol a választott mezőt szeretnénk használni, majd kattintsunk a megfelelő mező gombjára. A szövegtörzsben egyes mezők használata kötelező. Mentés esetén, ha a szükséges mezők nincsenek beállítva akkor a rendszer figyelmeztetést küld.
  • A mezők használhatóak a levél tárgyában is. Amennyiben egy mezőt szeretnénk használni a tárgyban, akkor a megfelelő mezőt célszerű átmásolni a levél szövegtörzséből.

Amennyiben valamelyik alapértelmezett szöveget nem változtatjuk (pl.: angol számla szövegezése) meg és azon a nyelven állítunk ki számlát, akkor az lapértelmezett levél elrendezéssel és szövegezéssel kerül kiküldésre a számla (pl.: angol számla esetén angol nyelven).

Amennyiben céglogót szeretne használni a levélpapíron küldje el részünkre. Visszaküldjük a használatához szükséges linket.

A modul használatához szükséges jogosultság: Adminisztrátor

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot