V-számla Online számlázó
  • Főoldal
  • Exportálás RLB könyvelõ programba

Exportálás RLB könyvelõ programba

Számlák exportálása RLB könyvelõ programba

Lehetõsége van a számlákat átadni RLB könyvelõ programnak. Szűrje le a listát az idõszaknak megfelelõen, illetve, hogy csak készpénzes vagy átutalásos számlákat szeretne feladni a programba. Ajánlott minden számla kiexportálása az adott időszakban. Lehetősége van leszürni, hogy a stornozott illetve a stornó számlákat ne adja át a könyvelő programnak. Lehetőség van megadni az ÁFA dátumát mely esetén a stornózott számlák teljesítési dátumát az adott hónapra módosítja. Ezáltal fel lehet adni a könyvelő programnak a stornó számlákat ÁFA önrevizió nélkül. A keresés gombra lefrissül a lista. Végezetül kattintson az Exportálás gombra. Mentse le a KESZLAKET.DBF fájlt, majd küldje el könyvelőjének.

V-számla exportálás RLB programba

RLB feltöltés

A letöltött fájlt töltse fel az RLB programba a Könyvelés / Vevő számlák automatikus könyvelése / Készpénzes számlák autómatikus könyvelése menüpontba illetve a Nem készpénzes számlák automatikus könyvelése menüpontba.

RLB feltöltés

Válassza ki a fájlt. Adja meg a fökönyvi számokat, majd kattintson a Feltölt gombra. Ekkor megjelennek a lekönyvelendő tételek. Ellenőrizze a listát majd véglegesítse.

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot