V-számla Online számlázó
  • Főoldal
  • Számlák csoportos importálása

Számlák csoportos importálása

Számlák csoportos importálása

Lehetõség van számlák csoportos kiállítására excel tábla alapján. Töltse le a minta fájlt: szamla_minta.xls. Töltse ki a táblázat megfelelõ sorait a segédletnek megfelelõen. Majd keresse meg a fájlt a Tallózás gombra kattints. Töltse fel a fájlt a Fájl beolvasása gombbal.

V-számla számla importálásaV-számla számla importálás

Sikeres beolvasás esetén megjelennek a számlák adatai. Válassza ki a feltölteni kívánt számlákat vagy jelölje be a Minden tétel kijelölése választógombot. Amennyiben bejelöli A számlák letöltése, nincs megjelenítés lehetõséget, akkor a számlák nem jelennek meg külön ablakban, mentés ablak jelenik meg a számlák mentéséhez. Az importáláshoz kattintson a Számlák kiállítása gombra. Amennyiben a betöltött számlákat mégsem szeretné importálni, kattintson az Adatok törlése gombra.

A számlák importálásához szükséges jogosultság: Számlák importálása

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 20 365-5494

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot