V-számla Online számlázó

Előleg és Végszámla kiállítása

A számlázó programmal lehetőség van Előleg valamint végszámla kiállítására. Az új NAV követelményeknek megfelelően az adóhatósági ellenőrző modulban tételesen kell jelölni a számlákon megjelenő előlegeket.

V-számla előlegszámla

Új előleg számlát az Új számla menüpontban lehet kiállítani.Töltse ki a számla adatait majd kattintson az Előlegszámla gombra.

Előlegszámla keresése

A számlák keresése menüpontban a számlák listája szűrhető (Normál számla, Előlegszámla, Végszámal, Előleg és végszámla) a számlák típusa szerint. A listában megjelennek az előleg számlák. Végszámla csak olyan előlegszámlára állítható ki amire még nem volt kiállítva végszámla.

Előlegszámlát stornózni csak abban az esetben lehet, ha még nem volt rá kiállítva végszámla, illetve ha a kiállított végszámla stornózásra került.

V-számla előlegszámla1

Új Végszámla kiállítása előlegszámla alapján

Amennyiben egy végszámlát szeretne kiállítani, kattintson az előlegszámla utáni  ikon elemre. Ekkor megjelenik a számla kiállító form. A form a korábban kiállított előlegszámla adatait tartalmazza. A teljesítés, fizetési határidõ, illetve a kelte, az aktuális dátum lesz.A vevő adatai, a számla devizája nem változtatható meg. Vegye fel a szükséges tételeket a számlára. Végezetül kattintson a Végszámla kiállítása gombra.

V-számla előlegszámla2

A végszámlán az előlegszámla adatai mindig a számla végén jelennek meg.

V-számla új előlegszámla kép

A előleg és végszámla  használatához szükséges jogosultság: Újszamla

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot