V-számla Online számlázó

Bejővő számlák kezelése

A cég részére kiállított számlák megtekintésére és ellenőrzésére szolgál. A NAV onlineszámla rendszer lejelentések alapján számlaképet készít a bejövő költség számlákhoz a könnyebb áttekinthetőség végett.

A lista lekérdezés gombra kattintással tudjuk ellenőrizni, hogy vannak-e újonnan a részünkre kiállított számlák. Amennyiben vannak új számlák, kék megjegyzéssel jelzi, hány darabot talált, és azok összesítő adatát meg is jeleníti. Az első lekérdezés hosszabb ideig is eltarthat, mivel a számla adatokat 2020.07.01-től kezdve kérdezi le a rendszer.

V-számla be számlák kezelése 1

A listában megjelennek a számlák főbb adatai (szállító cégnév, adószám, vevő cégnév, nettó, ÁFA, bruttó összegek, illetve a számlák főbb dátum adatai és módosító számla esetén egy pipa a mód oszlopban.) Vevő cégnév esetén célszerű rendezni néha a listát. Előfordul, hogy rosszul adják meg az adószámot, és a mi cégünknek érkezik a számla, holott az egy másik cég nevére került kiállításra.

A számlák sorának a végén egy felhőcske ikon jelenik meg. Erre kattintva letölthetjük a számla részletes adatait egyesével. Amennyiben az összes számla adatát egyben szeretnénk lekérdezni, akkor kattintsunk a Számla adatok lekérdezése gombra. Sok számla esetén ez eltarthat akár néhány percig is, mivel a NAV rendszeréből csak egyesével lehet a számla adatokat lekérni. Sikeres lekérés esetén kék mezőben jelzi hány darabot tudott letölteni. 

V-számla be számlák kezelése 2

Ekkortól a számla sorok végén már nem felhőcske ikon jelenik meg, hanem egy lapocska illetve egy kód ikon. A lapocskára kattintva megtekinthetjük az adatszolgáltatás alapján generált számla képet amit akár nyomtathatunk is. A kód ikonra kattintva az adatszolgáltatás xml kódját tekinthetjük meg.  

V-számla be számlák kezelése 3

A számlakeresés használatához szükséges jogosultság: Költség számlák

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot