V-számla Online számlázó
  • Főoldal
  • Elektronikus számlaküldési napló

Elektronikus számlaküldési napló

Elektronikus számlaküldési napló

V-számla napló számlaküldés

A programból kiállított online számlák megtekintésére szolgál. A listában megjelenik minden kiküldött elektronikus számla. A lista tartalmazza a számlaszámot, az ügyfél nevét a kiküldés dátumát. Abban az esetben, ha a címzett megtekintette a számlát, akkor megjelenik, hogy mikor, és milyen IP címrõl töltötték le a számlát.

A táblázat színe megmutatja a számla kiegyenlítésének, illetve a késedelmes fizetés állapotát. Fehér szín: a számla még nem járt le és nincsen kiegyenlítve. Zöld szín: a számla már ki van egyenlítve. Piros szín: a számla még nincs kiegyenlítve és lejárt a fizetési határideje.

A számla után találkató nyíl elemre kattintva megtekintheti a kiküldött számlát.  

A számla után található boriték elemre kattíntva újraküldheti a számlát a címzetnek. Itt lehetősége van megváltoztatni az e-mail címet.

V-számla napló számlaküldés 1

A lejárt számlák esetén egy felkiáltó jel jelenik meg a sor végén. A felkiáltójelre kattintva fizetési felszólítást küldhet ki az ügyfél részére. Amennyiben minden számlát választ a fizetési felszólításban megjelenik az ügyfél összes még ki nem egyenlített számlája tételesen. Ezáltal egy ügyfélnek elegendő egy felszólítást küldenie az tartalmazni fogja az összes késedelmes számláját.Itt is meg tud admin másik e-mail címet a kiküldéshez.

V-számla napló számlaküldés 2

Az olvasva oszlopban zöld boríték jelenik meg, amennyiben az ügyfél megnyitotta a levelet olvasásra. Piros boríték jelenik meg, ha az ügyfél nem kapta meg a levelet. Jellemzően amikor betelt az ügyfél postaládája.

V-szamla levél olvasva

A napló megtekintéséhez szükséges jogosultság: Számlalista

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 20 365-5494

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot