V-számla Online számlázó

Ügyfelek importálása

Ügyfelek importálása

A számlázó programban használható ügyféltörzset importálhatja xls fájlból. A segédletben található ugyfel_minta.xls fájt tölts le, majd nyissa meg Microsoft Excel programban. Töltse ki a megfelelõ mezõket. Ne törölje a fejécet. Mentse el a dokumentumot. Kattintson a jobb oldalon található tallózás gombra. Keresse meg a fájlt, majd kattintson a Fájl beolvasása gombra.

V-számla ügyfelek csoportos beolvasása

Sikeres beolvasás esetén táblázatban megjelennek az importálandó tételek. Amennyiben egy ügyfél adószáma szerepel már a rendszerben (pirossal színezi azt a sort), akkor azt a tételt kihagyja importáláskor. Végezetül kattintson az Adatok tárolása gombra.  Amennyiben mégsem szeretné ezeket a tételeket importálni, kattintson az Adatok törlése gombra. Ekkor ismételten be tud olvasni egy fájlt.

V-számla ügyfelek csoportos beolvasása

Az ország mezőbe az ország ISO szerinti két karakteres kódját kell megadni. Magyarország esetén az országkód HU vagy üresen kell hagyni.
Típus mező esetén az ügyfél típusát kell megadni. 0 vagy üresen hagyva: Nem adóalany (Magánszemély), 1: Adóalany (Cég, Vállalkozás, Egyéni vállalkozás, Egyéb szervezet).

Az ügyfelek importálásához szükséges jogosultság: Ügyfelek kezelése

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 20 365-5494

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot