V-számla Online számlázó

Ügyfelek felvitele

Ügyfelek felvitele / módosítása

A számlázóban használható ügyfeleket itt tudja karban tartani.

V-szamla ügyfelek módosítása

Új ügyfél felvitele:

Új számla kiállításaTöltse ki a cégnevet, valamint a cég címét. Az irányítószám beírásakor egy helyi lista jelenik meg. Itt kattintson a lista megfelelõ elemére, hogy a város neve automatikusan kitöltésre kerüljön. Ez a folyamat visszafelé is elvégezhetõ. Kezdje el beírni a város nevét, majd a helyi listából válasszon egyet. Ekkor az irányítószám kitöltésre kerül. Közterület jellege esetén hasonlóan kezdje el begépelni a közterület jellegét majd válasszon a felajánlottak közül. Természetesen ettöl eltérhet.
További mezõk: ország, házszám, épület, lépcsőház, emelet, ajtó, adószám, közösségi adószám (közösségi értékesítés esetén a feltüntetése kötelezõ), e-mail cím. Több e-mail cím is megadható vesszővel elválasztva. Állandó kedvezmény mértéke százalékban meghatározva (0-99% a lehetséges értéke). ki kell választani, hogy az adot partner adóalany (Cég, Vállalkozás, Egyéni vállalkozás, Egyéb szervezet) vagy nem adóalany (Magánszemély). Megadhatunk kapcsolattartót. Elektronikus kiküldéskor a kapcsolattartó lesz a levél címzetje. Végezetül kattintson a az Új partner felvitele gombra. 

Ügyfél módosítása:

Kattintson a bal oldali listában az Ügyfélnél található ceruza elemre. Ekkor az adatai megjelennek a jobb oldalon. Változtassa meg az adatokat, majd kattintson a Módosítás gombra.

Vevői egyenleg

A program kezeli a vevői egyenlegeket (Forint, Euró, Dollár egyenlegek). Itt lehet befizetést kezdeményezni a vevői egyenlegre.

V-számla ügyfelek kezelése1

Az ügyfél lista exportálható xls formátumban.

Ügyfelek kezeléséhez szükséges jogosultság: Ügyfelek kezelése

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot