V-számla Online számlázó

Hírek

10
nov
2015

A számlázó programban fontos változások történtek. Kérem olvassa el az alábbi rövid ismertetőt.

A számlázó programoknak 2016 január 1.-től az Új NGM rendeletnek kell megfelelnie, mely előírja a számlaadatok XML formátumba való expotálhatóságát. A rendeletnek való megfelelés következtében váltoott az ügyfelek kezelése, számlatételek, valamint az új számlák kiállítása.

Beállítások:

 • A beállítások menüpontban lehetőség van számlaszám előtag megadására. Az előtag évváltásnál, illetve az első számla kiállításakor változtatható meg.

Ügyfelek kezelése:

 • Az ügyfeleknél ezentúl az NGM rendeletnek megfelelően a címadatok tárolása megváltozott. Ezentúl az alábbi mezőkből épül fel az ügyfél címe (irányítószám, város, közterület, közterület jellege, házszám, épület, lépcsőház, emelet, ajtó)
 • A címadatoknak megfelelően változott az ügyfelek importálásához szükséges minta állomány is.

Termékek / szolgáltatások:

 • Az NGM rendeletnek megfelelően a tételeknél lehetőség van megjelölni, hogy az adott szolgáltatás közvetített szolgáltatás. Amennyiben bejelölésre kerül egy tételnél a közvetített szolgáltatás, akkor az szövegesen is megjelenik a számlán.

Új számla kiállítása:

 • Az NGM rendelenek megfelelően változtak a vevő címadatának tárolására szolgáló mezők.
 • A számla tétel megnevezés hossza változott. Jelenleg 150 karakter lehet a megnevezés hossza. A cikkszám mező viszont 45 karakterre szükült.
 • A számla megnevezés után lehetőség van a tételt közvetített szolgáltatásnak jelölni (K.Sz.), ebben az esetben a számlán szövegesen is megjelenik a közvetített szolgáltatás felirat.
 • Kedvezmény beállítása. Lehetőség van az adott számla tételeken kedvezményt beállítani. A kedvezmény 0-99 közötti lehet. Kedvezmény alkalmazása esetén a számlán megjelenik az eredeti listaár, valamint a kedvezmény mértéke is.
 • Számlán megjelenő kiegészítő információk elhelyezése változott. Ezentúl akár egy, vagy több oldalas szöveg is elhelyezhető a számlán.

Számlaformátum változás:

 • Változott a számla elrendezése. A tételsorok átrendezésre kerültek.
 • Számlán megjelenő kiegészítő információk elhelyezése változott. Ezentúl akár egy, vagy több oldalas szöveg is elhelyezhető a számlán.
 • Változott a számlaszám elhelyezése és hossza.
11
már
2021
VIKI számla rendszer tervezett frissítése miatt, a számlázó nem lesz elérhető 2021.03.12 péntek este 22:0-órától 2021.03.1...
11
jan
2021
Fontos Változások!!! Mindenképpen olvassa el!!! 2021-01-04-től minden számlát (nem csak az adóalanyoknak, hanem a magánszemélyeknek ki&aacut...
10
szept
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Az alábbi változásokkal: A számlaszám betűm&ea...
6
aug
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Amennyiben egy megnevezés elfér egy sorban a fizetendő összeggel, ak...
20
már
2020
Számla importálás változás: Már lehetőség van excel-ből importált számláknál melléklet küldés&eacut...

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot