V-számla Online számlázó

Hírek

7
dec
2015

Ütemezett feladatok modul:

  • Ütemezett számlaküldésné, illetve díjbekérő küldésnél lehetőség van megnézni a kiküldendő számla képét (Előnézet gomb). Nem forint alapú feladat esetén az utolsó ismert árfolyamot tünteti fel a rendszer az előnézeti képen. Természetesen a kiküldött számlán már az aznapi aktuális árfolyam kerül feltüntetésre.
  • Lehetőség van megadni a kiküldendő számla nyelvét, illetve a számlán használt devizát.
  • Közösségi értékesítés esetén jelölj be a közösségi értékesítés jelölőnégyzetet. Ekkor a rendszer átállítja a feladathoz rendelt tételek ÁFA értékét és feltünteti a számlán, hogy a vevő kötelezett az adó megfizetésére.
  • Kiküldési darabszám korlátozása: lehetőség van megadni a maximális kiküldési darabszámot. Amennyiben 0-át ad meg, akkor nincs maximalizálva. Amikor a kiküldések száma meghaladja a beállított értéket, a rendszer inaktívra állítja a feladatot.
  • Utolsó kiküldési dátum: lehetőség van megadni utolsó kiküldési dátumot. Amennyiben a megadott dátumot meghaladja a kiküldés dátuma, a feladat inaktívvá válik.
  • Amennyiben beállításra kerül a kiküldési darabszám korlátozás valamint a dátum korlátozás is, akkor a korábbi feltétel teljesülése inaktíválja a feladatot.
11
már
2021
VIKI számla rendszer tervezett frissítése miatt, a számlázó nem lesz elérhető 2021.03.12 péntek este 22:0-órától 2021.03.1...
11
jan
2021
Fontos Változások!!! Mindenképpen olvassa el!!! 2021-01-04-től minden számlát (nem csak az adóalanyoknak, hanem a magánszemélyeknek ki&aacut...
10
szept
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Az alábbi változásokkal: A számlaszám betűm&ea...
6
aug
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Amennyiben egy megnevezés elfér egy sorban a fizetendő összeggel, ak...
20
már
2020
Számla importálás változás: Már lehetőség van excel-ből importált számláknál melléklet küldés&eacut...

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot