V-számla Online számlázó

Hírek

16
feb
2016

Beállítások:

  • A beállítások menüpontban lehetőség van beállítani 3 esedékességi napot, mely új számla kiállításánál gombként jelenik meg. A gombra kattintva az esedékesség dátumát beállíthatjuk (kiállítás dátuma + megadott napszám).

Dokumentum csatolása online kiküldött számlához / díjbekérőhöz:

  • .Új online kiküldöttt számlánál lehetőség van korlátlan számú dokumentum csatolására. A feltöltött dokumentumokat a rendszer 14 napig tárolja. Amennyiben nem kerültek ez idő alatt kiküldésre, a rendszer automatikusan törli. Amennyiben kiküldésre kerültek, akkor a kiküldéstől számítva 14 nap áll rendelkezésre a csatolmányok letöltésére (levélben lévő linkre kattintva). Ezt követően törlésre kerülnek. Feltöltött, de még ki nem küldött csatolmányokat, a fájlnév utáni kuka ikonra kattintva lehet törölni.

Ütemezett feladatok modul:

  • Ütemezett számlaküldésnél, illetve díjbekérő küldésnél lehetőség van kisérő levél beállítására. Minden feladathoz meg lehet adni kisérő üzenetet.

Online kiküldés:

  • Változtak az online küldési címek beállításai. Amennyiben egy ügyfél válaszol egy kiküldött levélre, akkor a válasz a kiállító cég e-mail címére kerül elküldésre.
11
már
2021
VIKI számla rendszer tervezett frissítése miatt, a számlázó nem lesz elérhető 2021.03.12 péntek este 22:0-órától 2021.03.1...
11
jan
2021
Fontos Változások!!! Mindenképpen olvassa el!!! 2021-01-04-től minden számlát (nem csak az adóalanyoknak, hanem a magánszemélyeknek ki&aacut...
10
szept
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Az alábbi változásokkal: A számlaszám betűm&ea...
6
aug
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Amennyiben egy megnevezés elfér egy sorban a fizetendő összeggel, ak...
20
már
2020
Számla importálás változás: Már lehetőség van excel-ből importált számláknál melléklet küldés&eacut...

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot