V-számla Online számlázó

Hírek

22
jan
2017

Előleg, illetve végszámla kiállítása:

A programba belekerült az előleg, illetve a végszámla kiállítása. A NAV követelményekenek megfelelően az Adóhatósági ellenőrző modulban a számlatételen megjelölve kell tudni átadni az előleg, illetve végszámlákat.

  • Új előlegszámlát az Újszámla menüpontban lehet készíteni. Töltse ki a számla adatait, majd kattintson az Előlegszámla gombra. Ekkor kiállításra kerül az előlegszámla.
  • Végszámlát csak előlegszámlára lehet kiállítani. Végszámla kiállításához keresse meg az előlegszámlát a számlalistában. A lista szűrhető előleg, valamint végszámlára is. Abban az esetben, ha még nem volt kiállítva végszámla az adot számlára, akkor tud rá kiállítani végszámlát. Ehhez kattintson a sor végén a fekete ikonra. Töltse ki a szükséges számla tételeket. Végezetül kattintson a Végszámla kiállítása gombra. A végszámla vevő adatai, valamint a végszámla devizaneme nem térhet el az előlegszámla azonos adataitól, így azok nem változtathatóak meg.
  • Előlegszámla stornózása: Előlegszámla csak abban az esetben stornózható, amennyiben még nem volt rá kiállítva végszámla, illetve amennyiben a kiállított végszámla stornózva lett. Erre a rendszer figyelmeztet.

Szállítólevél kiállítása:

  • A rendszer lehetőséget kínál szállítólevél kiállítására, majd a szállítólevél alapján számla kiállítására.
  • Szállítólevél kiállításához az újszámla menüpontban töltse ki a szállítólevél adatait, majd katintson a Szállítólevél gombra. Ekkor kiállításra kerül a szállítólevél. A kiállított szállítólevél alapján később lehetséges számla kiállítása.
  • A szállítólevél sorszámozása SZLszám/évszám.
  • A szállítólevélre megjegyzés fűzhető. Kétféle megjegyzést lehet a szállítólevélre felvinni. Az egyik megjelenik mind a szállítólevélen, mind az abból kiállított számlán. A másik csak a szállítólevélen jelenik meg. A szállítólevél alapján kiállított számlán nem.

Biztonsági fejlesztések:

  • A rendszerbe több ellenőrzőrutin került beépítésre. Főbb feladatai elkerülni az esetleges ismételt számlakiállítást, valamint a számla adattartalmának összetetteb ellenőrzése.
11
már
2021
VIKI számla rendszer tervezett frissítése miatt, a számlázó nem lesz elérhető 2021.03.12 péntek este 22:0-órától 2021.03.1...
11
jan
2021
Fontos Változások!!! Mindenképpen olvassa el!!! 2021-01-04-től minden számlát (nem csak az adóalanyoknak, hanem a magánszemélyeknek ki&aacut...
10
szept
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Az alábbi változásokkal: A számlaszám betűm&ea...
6
aug
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Amennyiben egy megnevezés elfér egy sorban a fizetendő összeggel, ak...
20
már
2020
Számla importálás változás: Már lehetőség van excel-ből importált számláknál melléklet küldés&eacut...

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot