V-számla Online számlázó

Hírek

28
okt
2018

Levélsablon változás:

A programba belekerül a számla levél testre szabási lehetősége. Lehetőségünk van megváltoztatni a számla levél színvilágát, a levél szélességét, elrendezését, valamint a szövegezését, és tárgyát.

Ügyféltörzs változás:

Az ügyfelek adatai közé felkerült a kapcsolattartó mező. A mező kitöltése esetén a számlalevél megszólításában a kapcsolattartó kerül feltüntetésre. Ellenkező esetben a vevő cég neve szerepel a megszólításban. Ennek megfelelően változott az ügyfél importáló xls fájl.

Számla importálás változás:

Változott az importáláshoz használható xls fájl szerkezete. Bővül a kapcsolattartó mezővel. A mező kitöltése nem kötelező. Amennyiben kitöltjük a mezős és elektronikus a számla kiküldése abban az esetben a levél megszólításában a kapcsolattartó fog szerepelni.

Számla kiállítás változás:

Új számla kiállításánál szigorodott a vevő cím adat megadása. A cím adat megadásánál lehetőségünk van rövidített (nem részletes) cím megadására amennyiben a közterület jellege nem értelmezhető.

  • Amennyiben részletes címadatot adunk meg kötelező kitölteni az alábbi mezőket: irányítószám, város, közterület, közterület jellege, házszám.
  • Amennyiben nem részletes a cím adat, akkor kötelező kitölteni az irányítószám, város, közterület mezőket és a többi cím mezőt üresen kell hagyni.

Adatszolgáltatás hibás adat megadása esetén:

Amennyiben egy adatszolgáltatás hibára fut (ERROR), akkor az alábbi lehetőségei vannak az adatszolgáltatás javítására:

  • Vegye fel velünk a kapcsolatot, és amennyiben a hiba megengedi kijavítjuk a hibásan rögzített mező adatát. Ezt követően az ismételt beküldés gombra kattintva megismételhető az adatszolgáltatás.
  •  Rögzítse az adatszolgáltatást kézzel a NAV onlineszámla rendszerben és a számlázó programban válassza a Kézi adatszolgáltatás lehetőséget.

Amennyiben függőben marad valamelyik adatszolgáltatás a rendszer naponta kétszer e-mail figyelmeztetést küld a rendszerben megadott e-mail címre (beállítások menüpontban lehet megadni).

Levél olvasottság figyelés:

A programból kiküldött számla és díjbekérő leveleknél a rendszer figyeli a levél olvasottságát. Amennyiben egy levelet megnyitnak olvasásra a rendszer visszajelzi a száma küldési napló illetve a díjbekérő küldési naplóban.  Az olvasás oszlopban egy zöld boríték jelenik meg. Amennyiben nem jut el a levél a címzetthez (pl.: betelt a címzett postafiókja), akkor egy piros felkiáltójel jelenik meg. A jelre állva megjelenik a hiba oka.

15
ápr
2023
Fontos programváltozás! NAV számla adatszolgáltatás változik 2023-05-15.-én. Ez a változás most bevezetésre került. A m&oa...
20
dec
2022
Kedves VIKI Felhasználók! A karácsonyi ünnepek miatt 2022-12-21-től 2023-01-03-ig telefonos ügyfélszolgálatunk szünetel. Ez idő alatt is á...
22
nov
2022
Számlák csoportos letöltése változott: Lehetőség van a számlák csoportos letöltése egyesével, ZIP fájlba töm&ou...
24
jún
2022
Kedves VIKI Felhasználók! Ügyfélszolgálat nyári munkarend Ügyfélszolgálatunk a nyár folyamán is áll rendelkez&eacu...
20
dec
2021
Kedves VIKI Felhasználók! A karácsonyi ünnepek miatt 2021-12-21-től 2022-01-03-ig telefonos ügyfélszolgálatunk szünetel. Ez idő alatt is á...

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot