V-számla Online számlázó

Hírek

1
már
2020

Új számlasablon:

Új számlasablon került a rendszerbe. Már lehetőség van vegyes nyelvű számlák kiállítására is (Magyar-Angol, Magyar-Német, Magyar-Olasz). A számlasablonból kikerült az akciót tartalmazó üres sor amennyiben nincsen akció megjelenítve a számlán, valamint a gyűjtőkben megjelenő adatok igazítása változott. Az új két nyelvű számla bekerült az ütemezett feladatokba is.

Kintlévőségek kezelése:

A kintlévőség lista módosult. Amennyiben a kintlévőség listában rákattintunk egy ügyfélre nem csak az adott évi kintlévőségeit láthatjuk, hanem minden kintlévőségét. Ez a számlalistában is megjelenik, mint szűrési lehetőség.

Főoldali változás:

Változott a kezdőoldal. Amennyiben másik évet választunk, már nem csak a grafikon számolódik át, hanem a fenti összesítő dobozok is (éves, havi kiállított számlák stb.).

Számlák importálása excel formátumból:

Számlák importálása excel formátumból változott. Lehetőség van csak az adott ügyfél nevét és adószámát megadni (címadatok nélkül), és bepipálni a cím adatok lekérdezése menüpontot. Ekkor a rendszer lekérdezi az adott ügyfelek cím adatait bontott formában. Ennek a feltétele onlineszámla regisztráció megléte. A NAV lekérdezések miatt kicsit tovább tart az adatok feldolgozása.

10
szept
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Az alábbi változásokkal: A számlaszám betűm&ea...
6
aug
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Amennyiben egy megnevezés elfér egy sorban a fizetendő összeggel, ak...
20
már
2020
Számla importálás változás: Már lehetőség van excel-ből importált számláknál melléklet küldés&eacut...
18
már
2020
NAV adatszolgáltatás változás: A mai napon áttértünk a NAV onlineszámla 2.0 adatszolgáltatásra. 2020-04-01-től már csak e...
1
már
2020
Új számlasablon: Új számlasablon került a rendszerbe. Már lehetőség van vegyes nyelvű számlák kiállítására...

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot