V-számla Online számlázó

Hírek

18
már
2020

NAV adatszolgáltatás változás:

A mai napon áttértünk a NAV onlineszámla 2.0 adatszolgáltatásra. 2020-04-01-től már csak ezt a formátumot fogadja el. Az új sablonnal több korábbi adattartalmi hibát is javított. 

Cégadat lekérdezés Adószám alapján:

A cégadatok lekérdezésénél megjelenítjük az adószámot (adószám első 8 számjegye + áfa alanyiság + megye kód (A megye kód még nem mindig áll rendelkezésre)), valamint az érvényesség kezdetét. A NAV ígéri a cégek rövidített nevének átadását is. Ez jelenleg még nem áll rendelkezésre a NAV adatbázisba, de a program már fel van rá készítve. A lekérdezés bekerült a webáruházas számla kiállításba is.

Alapértelmezett fizetésimód:

A programban lehetőség van alapértelmezett fizetési módot beállítani a Beállítások / Alap Beállítások menüpontban.

Exportálás NAV Xml formátumba:

Új menüpont került a Számla keresés / Számla import –Export / Exportálás NAV Xml formátumba. Itt lehetőség van a NAV Xml állomány speciális lekérésére. Amennyiben választunk egy időszakot és beállítjuk a Korábbi teljesítéses számlák kelte szerint lehetőséget, akkor a program kiemeli a korábbi időszaki teljesítéses számlákat. A sztornó számlák keltét az adott időszak megfelelő napjára teszi. A korábbi időszaki teljesítéses normál számlákat külön kiemeli és azokat nem eszi bele a NAV Xml-be. Ez akkor lehet hasznos, ha a könyvelő program tud ÁFA időszakot zárni.

11
már
2021
VIKI számla rendszer tervezett frissítése miatt, a számlázó nem lesz elérhető 2021.03.12 péntek este 22:0-órától 2021.03.1...
11
jan
2021
Fontos Változások!!! Mindenképpen olvassa el!!! 2021-01-04-től minden számlát (nem csak az adóalanyoknak, hanem a magánszemélyeknek ki&aacut...
10
szept
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Az alábbi változásokkal: A számlaszám betűm&ea...
6
aug
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Amennyiben egy megnevezés elfér egy sorban a fizetendő összeggel, ak...
20
már
2020
Számla importálás változás: Már lehetőség van excel-ből importált számláknál melléklet küldés&eacut...

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot