V-számla Online számlázó
  • Főoldal
  • Hírek
  • Program változások (Fizetési felszólítás, statisztika)

Hírek

15
ápr
2015

Fizetési felszólítás modul:

  • Elkészült a fizetési felszólítás modul. A beállítások menüpontban meghatározható, hogy a számla fizetési határidejéhez képest hány nappal késõbb küldjön a rendszer automatikusan fizetési felszólítást. Ez minden ki nem egyenlített online küldött számlára alkalmazható. Több fizetési felszólítás küldési idõpont megadható. Beállítható, hogy melyik fizetési felszólításnál tüntessen fel szolgáltatás szüneteltetést a rendszer.
  • Változott az E-mail napló. Szinekkel van jelölve a kiküldött számlák státusza (fehér szin: még le nem járt  kifizetetlen számla, zöld: kiegyenlített számla, piros: kiegyenlítetlen lejárt fizetési határidejû számla.). Amennyiban a számla lejárt határidejû és kiegyenlítetlen lehetõség van fizetési felszólítás kiküldésére a sor végén található felkiáltójelre kattintav.

Statisztika modul:

  • Lehetõség van a számlák tételei alapján összetett statisztikák készítésére. A lista szûrhetõ év, teljesítés vagy kiállítás szerint, vevõ név szerint. Meghatározható, hogy nettó vagy bruttó értékek szerepeljenek a listában. A lista szûrhetõ szûrõ paraméterek alapján is.
  • Statisztikaszûrõ menüpontban lehetõség van felvinni szûrési értékeket, mely alapján a statisztika modulban összegezni lehet a kiállított számla tételeket.
  • Például: szûrõ paraméter: bérleti díj, valamint üzemeltetés. A listában cégenként, havi bontásban tekinthetõ meg, hogy mennyi lett az adott idõszakban kiszámlázva az adott megnevezéssel (szerepel a számla tételsorán a bérleti díj valamint az üzemeltetés megnevezés).

E-mail küldés:

  • Új e-mail sabon került bevezetésre. Az online számlák, díjbekérõk illetve fizetési felszólítások egységes formában kerülnek kiküldésre.

 

 

 

2
ápr
2024
Program változások! Késedelmi kamat: A számlázó programba belekerült a késedelmi kamatszámítás és száml&aac...
19
dec
2023
Kedves VIKI Felhasználók! A karácsonyi ünnepek miatt 2023-12-21-től 2024-01-03-ig telefonos ügyfélszolgálatunk szünetel. Ez idő alatt is á...
24
okt
2023
Tervezett rendszerleállás 2023. október 27.-én.! Szerver átállás miatt 2023. október 27.-én eset 6 órától egy...
10
okt
2023
Fontos programváltozás! A számlázóba bővült a használható devizák köre. A korábbi 3 deviza helyett 34 devizában lehe...
20
júl
2023
Ügyfélszolgálat nyári munkarend Ügyfélszolgálatunk a nyár folyamán is áll rendelkezésükre. A nyári szabads&a...

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot