V-számla Online számlázó

Hírek

6
aug
2020

Számlasablon változás:

A számlasablon optimalizálásra került. Amennyiben egy megnevezés elfér egy sorban a fizetendő összeggel, akkor egy soron jeleníti meg a rendszer a tételt, kivéve, ha külön írunk a megnevezéshez és a cikkszámhoz is. Abban az esetben a tétel megjelenítése két soros marad. 

Készpénzes számlák kerekítése:

Amennyiben egy számla készpénzes és a devizaneme Forint, valamint a végösszeg nem 0-ra vagy 5-re végződik, akkor a rendszer automatikusan kerekíti a végösszeget. A kerekítés megjelenik a számlán is.

Csoportos adószám:

Amennyiben a cég ÁFA csoport tagja, abban az esetben a beállításokban megadható a csoport adószáma. Ebben az esetben a NAV felé a jelentés a csoport adószámával történik.

Árajánlat készítése:

Lehetőség van a programban díjbekérő helyett Árajánlatot készíteni. Az árajánlat tartalmilag megegyezik a díjbekérővel. Az árajánlatok a díjbekérők között jelennek meg. Az árajánlatból is lehet közvetlenül számlát kiállítani.

Egyéb javítások:

  • Adószám komplexebb ellenőrzése, és beviteli korlátozása
  • Új számla kiállításánál, új sorok hozzáadása esetén nem kell előnézetet nyomni előtte. A sor hozzáadása gombra is megjegyezi a bevitt adatokat.
  • Több szimbolum engedélyezése számlatételeknél.
  • Adatbeviteli mezők komplexebb ellenőrzése
11
már
2021
VIKI számla rendszer tervezett frissítése miatt, a számlázó nem lesz elérhető 2021.03.12 péntek este 22:0-órától 2021.03.1...
11
jan
2021
Fontos Változások!!! Mindenképpen olvassa el!!! 2021-01-04-től minden számlát (nem csak az adóalanyoknak, hanem a magánszemélyeknek ki&aacut...
10
szept
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Az alábbi változásokkal: A számlaszám betűm&ea...
6
aug
2020
Számlasablon változás: A számlasablon optimalizálásra került. Amennyiben egy megnevezés elfér egy sorban a fizetendő összeggel, ak...
20
már
2020
Számla importálás változás: Már lehetőség van excel-ből importált számláknál melléklet küldés&eacut...

REGISZTRÁCIÓ

FONTOS INFORMÁCIÓ

Kérjük vegye figyelembe, hogy a Cég nevét, címét és az adószámát pontosan adja meg. Később ezeket az adatokat nem fogja tudni megváltoztatni.

A regisztrációs form kitöltése után, egy díjbekérő kerül kiállításra, és a regisztrációnál megadott e-mail címre kerül elküldésre.

A díjbekérő kiegyenlítése után aktiváljuk a hozzáférését a rendszerhez.

A közleményben kérjük adja meg a díjbekérő sorszámát.

Elérhetőségek

PROWEBSTORE Kft.

(H-P: 9-15h) +36 70 941 - 2659

info@v-szamla.hu

1174. Budapest, Csermely Károly utca 33/3.

https://v-szamla.hu/

Adatkezelési-tájékoztató (GDPR)
Általános Szerződési Feltételek

Vedd fel velünk a kapcsolatot